01 / 0
0722 243 067
Calitate superioara

Despre noi

Soral Technik - mai mult decat furnizor de usi .

Cand cumperi unul dintre produsele noastre, primesti 26 de ani de experienta construita prin pasiunea noastra pentru frumos, bun si corect. Pentru ca un design desavarsit nu ar insemna la fel de mult daca nu ar veni la pachet cu o calitatea si dorinta de a face lucrurile asa cum trebuie.
In tot acest timp, am muncit cu dedicare si atentie la fiecare detaliu pentru a deveni specialisti in ceea ce facem si am incercat sa transmitem acest lucru in fiecare relatie de colaborare.
Nimeni nu tine mai mult la proiectul tau decat tu insuti. Noi suntem aici pentru a ne asigura ca il vei indeplini cu succes!

Iata de ce noi

CALITATE INAINTE DE TOATE.

Colaboram exclusiv cu branduri internationale care si-au dovedit priceperea in a crea usi de intrare si usi de exterior desavarsite prin design si calitate. Ne asiguram ca avem in permanenta un stoc ofertant, pentru ca modelele comercializate sa corespunda cerintelor standard de functionalitate, dar si specificatiilor proiectelor clientilor, respectiv exigentelor acestora.

CROIM USI DUPA TIPARUL TAU

Fiecare usa spune o poveste celor dispusi s-o asculte, de aceea selectia fiecarui model se face in concordanta cu clientul. Suntem intotdeauna disponibili pentru a-ti oferi modelul potrivit, in functie de cerinte, buget si specificul spatiul amenajat. Locuinta personala sau cadru business, vom alege impreuna un model de usa potrivit care sa puna in valoare spatiul si sa creeze functionalitate.

OAMENI CARE FAC DIFERENTA

Oamenii sunt sufletul oricarei activitati, insa pasiunea, munca sustinuta si atentia la detalii reprezinta combustibilul care o face sa functioneze.
In plus, am dezvoltat un sistem diferit de consultanta, care functioneaza si care ne aduce doar satisfactii: de la inceput si pana in etapa de post-vanzare sau mentenanta, toate discutiile sunt purtate cu o singura persoana din cadrul echipei noastre.

O EXPERIENTA PERSONALA

Un produs atat de simplu, dar care reuseste sa faca atat de multe lucruri. Creaza un portal catre lumea din interiorul unui spatiu, ofera protectie si siguranta, poate fi eficienta din punct de vedere energetic, toate aceste lucruri in timp ce face o declaratie de bun gust, minimalism si eleganta. Este acel element care ofera echilibru, dar si dinamism si care reuseste cumva sa intregeasca personalitatea oricarui spatiu.
De aceea ne asumam atat de personal responsabilitatea de a oferi fiecarui client produsele potrivite. La Soral Technik deschidem larg usa si te conducem catre un alt nivel de colaborare.

Salon Evenimente Caruso