01 / 0
0722 243 067
Calitate superioara

Usi de exterior

Despre Kneer

KNEER-SÜD FENSTER este un brand important cu sediul în Germania, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre și uși frontale. Nu este deloc surprinzator faptul ca toate produsele pe care le-am ales poarta semnatura calitatii si a tehnologiei de ultima generatie ale brandului german.

Tehnologia Rohling

Pentru KNEER-SÜD FENSTER, calitatea nu este doar o deviza de marketing, calitatea inseamna inovatie, confort, siguranta. De aceea, in productia usilor, este folosita exclusiv tehnologia Rohling Tur. Aceasta utilizeaza structura multistrat pentru a asigura o stabilitate maxima, fara deformari in timp.

Antiefractie

Securitatea deplina este un atribut esential pentru orice tip de cladire! Pentru noi, este important sa oferim doar produse care sa satisfaca necesitatile actuale, iar brandul KNEER-SÜD FENSTER se pliaza perfect pe viziunea noastra de siguranta. Prin urmare, usile vin echipate standard cu yala semiautomată ce permite inchideri multiple, rozetă antiefracție, falț patentat anti smulgere pe partea balamalelor.

Fingerprint

Cea mai noua tehnologie a securitatii la o simpla atingere cu degetul. Mai simplu, mai rapid si mai sigur de atat nu se poate. Alegand sistemul cu inchidere / deschidere prin amprenta digitala, deschizi usa inovatiei in casa si in viata ta.

Siguranta. Protectie. Bariera energetica. Durabilitate in timp. Rezistenta la uzura. Cate roluri trebuie sa joace o usa de exterior pentru a-si merita locul in cadrul povestii tale! Cere o oferta folosind formularul de contact de mai jos.

Rasfoieste cataloagele

soral