01 / 0
0722 243 067
Calitate superioara

Usi de interior

Despre Pail

Povestea acestui brand a inceput in 1963 și a început să fie scrisă cu pasiune de către tânărul tâmplar Amerigo Pellegrini, care a deschis un mic atelier de fabricare a ușilor și a ferestrelor din lemn. De-a lungul anilor, creșterea a fost de neoprit, pornind de la cunoașterea profundă a materiei prime și a tehnicilor de prelucrare, care au devenit motorul unei companii atat de apreciate in intreaga lume.

Detaliile fac diferenta

Secretul nu constă numai în calitatea materialelor și anii de experiență, deși au un aport important. Brandul Pail transpune valoarea spiritului italian care inspira si influenteaza fiecare alegere strategica si care isi face simtita prezenta in fiecare produs. Fiecare usa este conceputa integral in Italia, proiectata si realizata cu atentie la cele mai mici detalii.”

USILE FILOMURO - O DECLARATIE A ELEGANTEI

Usile filomuro – din limba italiana filo – la același nivel, iar muro – perete. Pe scurt sunt usile coplanare cu peretele, uși cu tocul ascuns. Singurul element vizibil al unei astfel de usi este blatul propriu-zis, astfel ca aceasta se va integra perfect in peretele unde este montata, oferind un aspect curat si elegant.

USILE ETEREA - SOFISITCAT DE SIMPLU

Când luciul elegant intalneste liniile minimaliste ale designului, iau nastere usile Eterea, care capteaza imediat toata atentia oricarui privitor. Prin discretia elementelor metalice, plasate paralel cu manerele , aceste usi nu fac altceva decat sa defineasca personalitatea oricarui spatiu in care sunt montate.

Rasfoieste cataloagele

soral